Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütünün Teknik İşbirliği Programı kapsamında başvurusu onaylanan ve yürütülme aşamasına gelen “Kırsal Turizm ve Gastronomi Yoluyla Kaz Eti Üretiminin
Güçlendirilmesi Projesi” ile ilgili Başlangıç Çalıştayı ve Tanıtım Toplantısı 4 Şubat 2023 Cumartesi günü DSİ Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen çalıştaya Bakanlığımızın Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürü Fuat KASIMCAN, FAO Hayvansal Üretim Ve Sağlık Bölümü Başkanı Yuriy NESTEROV, FAO Hayvan Sağlığı Ve Üretimi Departmanı Kıdemli Yetkilisi Eran RAIZMAN, FAO Türkiye Temsilci Yardımcısı Ayşegül SELIŞIK, FAO Türkiye Temsilciliği’nde görev yapan uzmanlar, paydaş kurumlarımızın kurum amirleri, şube müdürleri, çok sayıda sivil toplum kuruluşumuzun temsilcileri ve çiftçilerimiz katılmıştır.