İl Müdürlüğümüz tarafından Birleşmiş Milletler Gıda Ve Tarım Örgütü finansmanı ile yürüttüğümüz Kırsal Turizm ve Gastronomi Yolu İle Kaz Eti Üretiminin Güçlendirilmesi Projesi kapsamında İş Ağı Geliştirme ve Gastronomi Toplantısı" düzenlendi. Toplantı Vali/Belediye Başkan Vekilimiz Sn. Ziya POLAT, ABDGM Genel Müdür Yardımcısı Volkan GÜNGÖREN, Cumhurbaşkanlığı Strateji Bütçe Başkanlığı Kültür Sanat ve Turizm Daire Başkanı ALPER YATMAZ, FAO Kıdemli Program Koordinatörü Özcan TÜRKOĞLU, TKDK Genel Koordinatörü Cihan KARAHAN ve İl Müdürümüz Enver AYDIN'ın Katılımları İle Başladı.
Toplantıda İl Müdürümüz Enver AYDIN tarihi temelleri olan hem kültürel mirasımız hem de şehrimizin ekonomisine önemli katkısı olan kaz yetiştiriciliğinin sürdürülebilir bir üretim modeli haline getirilerek katma değeri ve rekabet gücü yüksek bir marka ürün haline getirilmesi konusunda gerekli tüm çalışmaların önemini vurguladı.